Menu openen

Bedrijven

Optimaal kansen benutten

Wilt u zich als bedrijf onderscheiden? Meer gebruik maken van regelingen, opdrachten en andere mogelijkheden die de overheid biedt? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Lobby Friesland.  Lobby Friesland is gespecialiseerd in maatwerk ondersteuning. Als onafhankelijke netwerkorganisatie maken wij ons sterk voor Friese bedrijven en bedrijven met Friese belangen.Wij onderscheiden ons door dat te doen met zeer ervaren mensen. Vanuit een moderne flexibele netwerkorganisatie. Samen met u gaan we graag de uitdaging aan om uw bedrijf optimaal te laten presteren. Gebruikmakend van kansen die de overheid daarvoor biedt!

Belangrijkste lobbyist bent u zelf

Wie kent uw bedrijf het beste? Wie weet waar uw diensten/producten goed voor zijn? Wie kan het beste duidelijk maken wat u nodig hebt? Inderdaad uiteindelijk bent u dat zelf. U kent uw eigen bedrijf of organisatie en de kwaliteit daarvan het beste. Onze expertise is het goed voor het voetlicht brengen van uw belangen in contacten, overleggen met overheden en (mogelijke) partners.

Lobby Friesland zorgt er daarmee voor dat uw bedrijf beslagen ten ijs komt. Samen zetten we de route uit en verdelen we de taken. Daarmee zorgen we ervoor dat uw bedrijf of organisatie zo effectief mogelijk wordt ingezet. Door u in contact te brengen met de juiste mensen op het juiste tijdstip. Komt uw boodschap het krachtigst over.